vr

VIRTUAL REALITY

Virtual Reality är här! Effektiv bostadsförsäljning med framtidens teknik.

Långt innan första spadtaget har tagits kan de som funderar på att köpa en lägenhet se sig om inne i sin nya bostad. wec360° är en av de allra första aktörerna i Sverige att med en avancerad Virtual Reality-teknik visa hur lägenheterna kommer att se ut.

Nu lanserar vi WEBB VR
– den mest tillgängliga formen av VR
Läs mer >>

 

Möjligheten att se – och t o m virtuellt kliva in i – lägenheter som inte ens är byggda än öppnar nya möjligheter för bostadsköparna. Med den nya teknikens hjälp kan de fatta bättre och framför allt säkrare beslut.

Se SVT:s reportage om vår Virtual Reality-teknik >>

Vill du bli uppringd?

Tekniken

Vår plattform som är framtagen av byBrick bygger på mobil VR-teknik från Oculus och Samsung, vilket ger användarna möjlighet att enkelt ta med sig hela VR-upplevelsen ut till sina kunder.

Upplevelsen styrs från säljarens läsplatta, och många VR-enheter kan trådlöst kopplas samman och på så vis göra det möjligt att ta med hela familjen på den virtuella bostadsvisningen.

Via läsplattan kan säljaren både styra vad som ska visas i VR-miljön och följa med i vad kunderna tittar på. Vid nyproduktion kan olika tillval aktiveras direkt i VR-världen, vilket redan har visat sig korta kundernas beslutstider. Allt från golv, skåpluckor och ytskikt till olika planlösningar eller utbyggnader kan hanteras och upplevas direkt.

Lösningen kan dessutom lagra referensbilder från bostadsvisningen och paketera dessa i PDF-format tillsammans med objektsbeskrivning och offert på valda tillval.