3D-visualiseringar för Ikano Bostad

wec360° AB är sedan 2014 avtalsleverantör av 3D-visualiseringar till Ikano Bostad.

Vi ser det som vårt uppdrag att hjälpa er på Ikano Bostad att få nöjda kunder – se till att de hittar hus att trivas i. Vi brinner för att ge människor det de behöver och vill ha för att kunna ta trygga beslut vid val av bostad. Genom lyhördhet gentemot era behov skapar vi tillsammans med er kvalitet och effektivitet i er försäljningsprocess.

Vi erbjuder ett helhetstänk för 3D-visualisering som underlättar samarbetet och ökar nyttan. Vi har stor erfarenhet av olika typer av visualiseringsprojekt, från enskilda lägenheter till mycket komplexa projekt inom stadsplanering och stora arenor. För varje projekt anpassar vi omsorgsfullt vårt arbete efter era särskilda behov.

På den här sidan hittar ni referenser, en sammanfattning av våra tjänster och våra paket, kontakt med mera. Använd menyn till höger.

Bästa hälsningar,
Camilla

camilla2


Camilla Holmgren

Storkundsansvarig
0732 361 360
camilla@wec360.se

 

  • Skalden i Västerås

    Av wec360 den 17 Okt 2014

    De nya 47 bostadsrätterna i Västerås kommer att byggas i ett centralt läge utefter Norra Ringvägen, ett stenkast från Mälardalens Högskola och Cityringen.

  • Gustavsberg på Värmdö

    Av wec360 den 16 Okt 2014

    Brf Dreja kommer att ligga i de gamla porslinskvarteren i Gustavsberg. Här bor du i närheten av småbåtsliv, caféer, restauranger och antikaffärer.