thumbsup

Utlåtanden

Här finner ni utlåtanden från några av våra kunder.

Här finner ni utlåtanden från några av våra kunder.

 • Hyresbostäder i Norrköping

  ”wec360 har hjälpt oss att visualisera vårt kommande projekt Oskarsgatan med totalt 99 lägenheter som vi nu släpper för uthyrning. Samarbetet har kännetecknats av tydlighet, bra dialog och smidighet och vi är mycket nöjda..

  Läs mer »
 • Bostäder i Borås

  ”När vi stod inför vår första nyproduktion av hyresrätter i Borås var det första gången på drygt 20 år som vi satte spaden i marken för ett större projekt. Inför uthyrningen ville vi passa..

  Läs mer »
 • Telge Bostäder AB

  ”Intill kanalen i Södertälje centrum har Telge Bostäder byggt kvarteret Lampan; två nya fastigheter med 105 välplanerade hyresrätter på 2-5 rum och kök. I juli 2014 får de första hyresgästerna tillgång till sina nya bostäder som..

  Läs mer »
 • Halmstads Fastighets AB

  ”HFAB kunde genom wec360°:s virtuella rundvandring visa, erbjuda och skriva kontrakt på lägenheter långt innan husen var klara. Detta tillsammans med  3D-ritningar och stillbilder utgjorde ett utmärkt marknadsföringsunderlag.” /Magnus Weberg, marknadsansvarig Halmstads Fastighets AB

  Läs mer »
 • Trosabygdens Bostäder AB

  ”Trobo anlitade wec360° för ett nybyggnadsprojekt, och vi fick en 3D-visualisering som gav bra stöd i marknadsföringen.” /Lennart Ekerbring, VD

  Läs mer »
 • Tele2Arena & Tolv Stockholm

  ”wec360° är oerhört kompetenta och professionella att arbeta med. Vi har varit väldigt nöjda med resultatet av de produktioner de hjälpt oss med.”

  Läs mer »
 • Petra Marklund

  ”Jag har gjort ett samarbete med wec360° i en väldigt speciell fotoproduktion – och vi tycker det blev fett!!=) Mattias von Corswant, som är en av grundarna av wec360°, och jag har jobbat med..

  Läs mer »
 • Håkan Hellström

  ”Hallå gott folk! Vi vill än en gång tacka den fantastiska publiken som kommit till spelningarna i år. Vi har aldrig haft så här roligt någonsin. Tyckte att det var dags för en ny..

  Läs mer »
 • Torshälla Fastigheter

  ”Vid vår senaste nyproduktion av hyreslägenheter i Kv. Holmen gav vi WEC360 förtroendet att hjälpa oss med marknadsföringen av projektet. Detta gjordes i form av 3D-ritningar, virtuella rundvandringar och stillbilder vilket har varit till stor hjälp..

  Läs mer »
 • AB Stora Tunabyggen

  ”Genom wec360°:s virtuella rundvandring kunde vi visa det vi hade att erbjuda redan innan lägenheterna var klara. Detta tillsammans med deras 3D-ritning och stillbilder utgjorde grunden till ett utmärkt marknadsföringsunderlag.” /Augustine Ask, marknads- och kommunikationschef, AB Stora Tunabyggen

  Läs mer »
 • Förbo AB

  ”I vårt projekt Norra Hallsås där husen byggs på naturens villkor ville vi ha något extra att visa när lägenheterna skulle presenteras. Vi valde att få en 3D-visning från wec360° där utsikten från det..

  Läs mer »
 • Kopparstaden AB

  ”Vid våra två senaste nyproduktioner, passivhusen Argentum och Vitsippan, har vi samarbetat med wec360°. wec360° har försett oss med 3D-ritningar, virtuella rundvandringar och stillbilder.  När vi nu bygger Brigaden, med inflytt 2015, är det åter..

  Läs mer »
 • Hyresbostäder i Falköping

  ”Då vi skulle bygga vårt nya 8-våningshus funderade vi på hur vi skulle marknadsföra det. Vid tillfället skulle det också vara en Bygga & Bo-mässa i Falköping så vi beslutade oss för att låta..

  Läs mer »
 • Mariehus

  ”wec360° har idag hjälp oss med en par 360-graders utsiktsbilder över Vänern med ett mycket gott resultat och samarbetet fortsätter med nya spännande utmaningar.” – Erik Svensson, Uthyrning Mariehus AB

  Läs mer »
 • VätterHem

  ”VätterHem är inne i en tid med mycket nyproduktion och för att möta konkurrensen från andra bostadsbolag i Jönköping ville vi hitta nya vägar att marknadsföra oss. Vi valde wec360° för att presentera det..

  Läs mer »
 • Skanska

  ”För marknadsföringen av vårt projekt Sveapark 2 som har inflyttning 2014 anlitade vi med framgång wec360°. En av faktorerna är den realistiska atmosfären i lägenheten som kombinerad med autentisk utsikt var mycket uppskattad på..

  Läs mer »
 • ÖrebroBostäder AB

  ”Vi har samarbetat med wec360° i ett par år nu och haft stor hjälp av dem när när vi vill visa våra kunder hur våra lägenheter ser ut. Att kunna se sig runt i..

  Läs mer »
 • Statens Maritima Muséer

  Det är ett imponerande arbete som utförts med 360 fotograferingen på Eric Nordewall i Vättern. Fotograferingen förmedlar känslan av att vara under vatten och fångar en del av den där upplevelsen som ett skrovhelt..

  Läs mer »