Om wec360° AB

Vi har hjälpt ett stort antal intressenter hitta sin nya bostad. Med våra interaktiva rundvandringar och fotorealistiska stillbilder gör vi det lätt för era kunder att ta stora beslut.

Er kund är vårt fokus

Vårt primära mål är att era kunder skall erbjudas det de behöver och vill ha – för att t ex kunna ta beslut om köp av bostad. Genom lyhördhet gentemot slutkundens behov skapar vi tillsammans med er kvalitet och effektivitet i er försäljningsprocess.

Vår idé

Vår idé och ambition är att tillgodose framförallt bygg- och fastighetsbranschen med effektiva verktyg som gör att de kan sälja sina objekt tidigare, och med smidigare processer. Det är vidare också att erbjuda ett helhetstänk som underlättar samarbetet och ökar nyttan med våra produktioner.

 

Lyhördhet och kvalitet

Vi har tillvaratagit vår insikt i, samt långa erfarenhet av branschen till att söka förståelse för branschens verkliga behov, och utifrån detta skapa säljverktyg som fyller kraven i en accelererande värld. En grundläggande målsättning är att alltid producera och leverera med hög kvalitet på produkt, leverans och relation.

Miljö

Vill du ta del av vår miljöpolicy? Läs PDF här…